Samsung PL120, fotenie detí ešte nebolo jednoduchšie

Fotenie detí a upútanie ich pozornosti nie je ľahká záležitosť. Vyžaduje si cit pre okamih a značnú dávku trpezlivosti. Nápomocný vám môže byť jedinečný fotoaparát Samsung PL120 s dvoma displejmi a režimom animácií, ktoré rozosmejú nejedno dieťa.

Pozrite si tiež najnovšie recenzie fotoaparátu Samsung PL120

Spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie Samsung Electronics Co., Ltd. vyvinula kreatívne riešenie, vďaka ktorému nebudete mať tento rok v lete na fotografiách roztržité ratolesti. Ich pozornosť totiž ľahko upútate spustením animácie, ktorá je premietaná na prednom displeji. Fotenie detí s fotoaparátom Samsung PL120 je tak ďaleko jednoduchšie ako lov plachej zebry alebo tigra bengálskeho. Pre všetkých rodičov, ktorí sa vracajú z výletov s fotografiami, na ktorých sa ich deti pozerajú inam, než by mali, pripravila spoločnosť Samsung celý rad animácií, ktoré sú k dispozícii v unikátnom kompaktnom fotoaparáte radu 2View. V roku 2009 predstavil Samsung inovatívny rad 2View, a stal sa tak priekopníkom kategórie fotoaparátov s dvoma LCD displejmi. Nové unikátne animácie je možné pri fotografovaní spúšťať na prednom displeji fotoaparátu, čím dokážete zaujať pozornosť bábätiek a malých detí a s istotou tak zachytíte už spomínané neobyčajné letné okamihy.

Model PL120 radu 2View obsahuje 21 tvorivých animácií na okúzlenie detí. Tie si môžete rýchlo a jednoducho stiahnuť priamo z webových stránok spoločnosti Samsung. Prístup k nim získate cez rozhranie Intelli štúdio.

„Animácie, ktoré majú naši zákazníci k dispozícii v prístrojoch 2View, uľahčia fotografovanie detí a celé fotografovanie tak bude oveľa zábavnejšie,“

povedal SS Park, senior viceprezident pre obchod a marketing divízie Digital Imaging spoločnosti Samsung Electronics.

„Dostupnosť animácií z pohľadu používateľov bola pre Samsung prioritou, a preto sme sa postarali o to, aby ich bolo možné stiahnuť z našich webových stránok a aby k nim mal každý jednoduchý prístup. Hlavným cieľom bolo vyvinúť čo možno najpodmanivejšie animácie pre deti. Spolu s vysokou kvalitou obrazu sú najvýznamnejšími rysmi špičkového kompaktného fotoaparátu, ktorý zákazníkom umožňuje zachytiť neobyčajné okamihy s rodinou,“

dodal Park.

Odporúčaná maloobchodná cena modelu PL120 je 129 € s DPH.

(Tlačová správa)

Author: Ľubomír Púpala

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *