Samsung DV300F

Spoločnosť Samsung predstavila nový prírastok rodiny špičkových fotoaparátov radu 2View. Poznávacím znamením nového Samsungu DV300F je predný displej, vďaka ktorému si veľmi jednoducho zhotovíte autoportrét, alebo zaujmete deti pri fotení. Nový model je ako prvý z radu 2View navyše vybavený WiFi pripojením, čo vám umožní nafotené zábery takmer okamžite zdieľať s priateľmi. 

Samsung DV300F bude na trhu dostupný od marca 2012 v troch farebných prevedeniach – modrá, čierna, červená – za cenu 200 eur. 

Tlačová správa

Samsung DV300F stavia na úspechu technológie Samsung 2View. Teraz predstavuje model s pokročilým duálnym snímaním a 1,5-palcovým predným LCD displejom, vďaka ktorému urobíte tie najkvalitnejšie zábery, nech už sa nachádzate pred alebo za objektívom. Funkcia Child Mode vám pomôže upútať pozornosť vašich ratolestí prostredníctvom animácie pre deti na prednom displeji.

Samsung DV300F je prvý model radu 2View vybavený Wi-Fi technológiou, ktorá vám umožní fotografie okamžite zdieľať so svojimi priateľmi prostredníctvom aplikácií Facebook, Picasa, Flickr či YouTube. Svoje snímky môžete uložiť aj na pamäťovú kartu Micro SD, bezdrôtovo sa pripojiť k svojmu domácemu počítaču a fotografie si okamžite stiahnuť. Rovnako tak môžete využiť on-line služby Samsung AllShare Play či Microsoft SkyDrive, ktoré zaručia bezpečné uloženie a zdieľanie vašich fotografií.

Dizajnové spracovanie podčiarkujú dokonalé vlastnosti fotoaparátu, ako 16 megapixelov, 5-násobný optický zoom a 25mm širokouhlý objektív, vďaka ktorému zachytíte aj tie najväčšie detaily z veľkej vzdialenosti.

„Naším cieľom je udržať si vedúce postavenie na trhu 2View fotoaparátov,“ uviedol Jiří Kolařík, produktový manažér divízie Digital Imaging spoločnosti Samsung Electronics, a dodal: „Samsung DV300F je vybavený veľkým LCD displejom, Wi-Fi pripojením a ďalšími funkciami, ktoré spotrebitelia pri produktoch tohto typu vyžadujú. Navyše všetky tieto vlastnosti podtrhuje prvotriedny dizajn.“

Originálne fotografie s aplikáciami Magic Frame a Picture in picture

Fotoaparát Samsung DV300F ponúka 12 šablón zábavného pozadia a tiež možnosť vytvárať plagáty ako vlastné umelecké diela, ktoré môžu zdobiť steny vašej domácnosti. Funkcia Picture in picture slúži na vytvorenie koláže z dvoch fotografií. Dojem na svojich známych môžete urobiť aj tým, že skombinujete statický obrázok s videoklipom (Video in picture) a okamžite ho nahráte napríklad na YouTube.

Maximálny pôžitok s najnovšími funkciami PHOTO SHOT

Využitím funkcie Split Shot je možné spojiť až tri rôzne obrázky a vytvoriť vlastné umelecké dielo! Môžete dokonca importovať obrázky z inej kamery. Zábava tým ale nekončí – funkcia Funny Face vám umožní pridať vtipné výrazy, komické nosy alebo šialené pohľady na snímky priateľov a rodiny.

Novú inovatívnu funkciu Artistic Brush môžete okamžite použiť na zachytenie portrétu, krajiny, alebo na urobenie videoklipu a premeniť ho na čiernobiele skice či plne farebné obrazy rovnako ako umelec. Potom môžete predviesť svoje umelecké vlohy na LCD obrazovke, alebo môžete jednoducho nahrať svoje dielo na sociálne siete, aby sa každý mohol pozrieť, aký ste kreatívny.

Nakoniec s využitím funkcie Motion Photo – rovnako ako v poslednom hollywoodskom trháku – môžete zmraziť čas okolo pohybujúceho sa objektu pre dramatický efekt, takže môžete zachytiť priateľov pri skákaní v parku tak, aby všetci ostatní okolo nich vyzerali ako sochy.

Author: Zuzka

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *