Canon získal tri zlaté ocenenia DIWA

Svetová, nezávislá organizácia DIWA (Digital Imaging Websites Association) združujúca nezávislé internetové stránky, ktoré sa venujú digitálnemu zobrazeniu, udelila tri zlaté ocenenia DIWA Gold Award spoločnosti Canon. Ocenenia DIWA sú udeľované počas celého roka v troch stupňoch – bronzová, strieborná a zlatá vo viacerých produktových kategóriách.

V kategórii pokročilých fotoaparátov sa presadila digitálna zrkadlovka Canon EOS 30D. Nadviazala tak na úspech svojho predchodcu Canon EOS 20D, ktorému sa podarilo v minulých rokoch získať rovnaké ocenenie.

Model Canon PowerShot S3 IS bodoval v kategórii pokročilých ultrazoomov. Odborníci pri tomto prístroji ocenili najmä jeho technické vylepšenia a taktiež jeho atraktívny dizajn v čiernom prevedení. Podobne ako pri EOS 30D aj predchodca tohto modelu, Canon PowerShot S2 IS, získal zlaté ocenenie DIWA.

Posledným modelom, ktorý získal toto prestížne ocenenie je Canon Digital Ixus 800 IS. Tento si najlepšie viedol v kategórii amatérsky ultrakompaktný digitálny fotoaparát. Podľa názoru odborníkov testujúcich všetky modely a tiež podľa ich testov, spĺňajú fotoaparáty prísne požiadavky pre získanie ocenenia DIWA Gold Award. Canon sa tak utvrdil v tom, že si stále drží najlepšiu pozíciu v spomenutých kategóriách.

Author: hladacik

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *