megafotoPRINT – VEĽKÉ fotky za malú cenu!

Každý fotograf sa rád podelí so svojím okolím o zážitky zo svojich fotografií. Skúste to aj vy ! Perfektné zakončenie vášho snaženia si vyžaduje tú najlepšiu technológiu, materiály a znalosti ako s nimi narábať. Už sa nemusíte trápiť, kde vytlačíte svoje fotografie v profesionálnej kvalite a veľkom formáte. Pripravili sme pre vás riešenie.

Rozšírili sme našu ponuku o stále žiadanejšiu službu – tlač fotografií. A to hneď v rozmeroch a kvalite, ktorá naozaj vyráža dych. Po dlhých svedomitých prípravách na uspokojenie vašich vysokých nárokov, sme pripravený vytlačiť vám fotografie vo veľkom formáte a vysokej kvalite. Vždy, keď budete potrebovať fotografie:

– do vášho interiéru,
– pre vašu výstavu,
– fotografiu ako darček pre vašich blízkych,
– fotografiu na plátne,
– panoramatické fotografie,
– váš jedinečný plagát,

Garantujeme rýchly a profesionálny servis.

Vaše fotografie si určite zaslúžia ten najlepší výstup na najlepšie materiály. Ponúkame vám špičkovú, modernú, veľkoformátovú tlač fotografií, ktorú realizujeme na najnovšom zariadení od spoločnosti Canon:

Canon iPF 8300

Canon iPF 8300 používa nový systém 12-farebnej tlače pomocou nových pigmentových atramentov LUCIA EX. Minimálny bronzing, vysoké rozlíšenie a maximálna životnosť je pri tomto novom zariadení samozrejmosťou. Farebná tlač vás vďaka najnovšej technológii a širokému gamutu prekvapí svojou kvalitou, rovnako ako čiernobiele fotografie svojím neutrálnym podaním širokej škály šedých tónov.

Vaše fotografie od formátu A2 až po formát A0 vrátane atypických formátov a panorám, čiže od 40x60cm po 100x150cm alebo panorámy až do 18m! Všetko v najkratšom možnom čase s individuálnym prístupom.

Fotky môžete priniesť osobne na CD, DVD, USB, pamäťovej karte alebo na externom disku a môžete sa hneď pozerať ako sa tlačia – väčšinu stíhame robiť na počkanie. Ak by toho bolo viac, tak vám hneď, ako budú fotky hotové, pošleme SMS/zavoláme. Naša adresa je Megafoto, Račianska 81, 831 02 Bratislava.

Máte to k nám ďaleko? Môžete poslať fotky cez náš web. Objednáte si ich tak, ako objednávate bežný tovar, len na konci po potvrdení objednávky uploadnete fotku.

Ak máte fotku na svojom serveri – pošlete nám linku s popisom a my si ju stiahneme. Vyskúšali sme aj rôzne prekladiská veľkých dát a vieme vám urobiť aj konto na našom ftp serveri.

Dobrá kombinácia pre tých, čo to k nám majú na skok, je poslať fotky cez internet – počkať si na správu, že sú hotové a potom sa už len pre ne zastaviť.

Tlačíme na overené profesionálne materiály od spoločnosti Canon:

Canon Glossy Photo Quality Paper 300g/m2
– lesklý papier s vysokou gramážou, brilantné farby, výborná kresba detailu

Canon Glacier Photo Quality Paper 300g/m2
– polomatný papier s vysokou gramážou, univerzálne riešenie pre všetky zadania

Canon Matt Coated Paper 180g/m2
– matný papier, výborný pre čiernobiele fotografie

Canon Water Resistant Art Canvas
– odolné plátno pre tlač fotografií

Pripravujeme tlač aj na exkluzívne FineArt materiály od spoločnosti Hahnemuhle , ktoré sú špičkou medzi materiálmi pre tlač fotografií.

Akékoľvek otázky smerujte na adresu print@megafoto.sk

Tešíme sa na vaše fotografie!

P.S. Využite akciu do konca septembra – 50% zľavu:

fotka 40×60 cm len za 4,- €
fotka 100×150 cm len za 25,- €

http://www.megafoto.sk/scat/print-cennik

Author: hladacik

Share This Post On

1 Comment

  1. Nechal som tlačiť fotky v megafoto a s kvalitou som bol spokojny.

    Post a Reply

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *