Sony DPF-WA700 a DPF-W700 – fotorámiky s WiFi

Spoločnosť Sony priniesla na trh dva nové digitálne fotorámiky – DPF-WA700 a DPF-W700. Oba modely sú vybavené technológiu WLAN. Do fotorámikov si tak môžete stiahnuť obrázky priamo z počítača, e-mailovej komunikácie či sociálnych sietí bez použitia zbytočných káblov. Praktické využitie internetu oceníte aj pri aplikácii AccuWeather, ktorá prostredníctvom internetu zobrazuje aktuálne počasie, aj jeho predpoveď.

Fotorámik DPF-WA700 má oproti DPF-W700 navyše zabudované reproduktory, čo umožňuje počúvanie online rádií. Rámiky ponúkajú  aj ďalšie vynikajúce funkcie. Dotykový 7-palcový (18 cm) LCD displej s LED podsvietením poskytuje intuitívne ovládanie, ktoré na prvý krát zvládnu starí rodičia aj deti. Fotorámik ovláda aj prehrávanie videí vo Full HD formáte, ktoré sa dajú bez problémov prehrať z USB, či pamäťovej karty vášho fotoaparátu alebo kamery. Ak by ste si chceli fotografie uložiť priamo do fotorámika, k dispozícií máte 1 GB pamäť, na ktorú sa zmestí približne 4000 fotografií. Fotorámik disponuje aj funkciou časovača pre automatické vypnutie a zapnutie, ktoré pomáha šetriť energiu. Fotorámiky sa tak môžu sami prepnúť do pohotovostného stavu, napríklad v noci alebo ak ste počas dňa mimo domu.

Nový digitálny fotorámik S-Frame WA700 by už mal byť dostupný na pultoch špecializovaných predajní aj v ponuke internetových obchodov. Jeho cena sa pohybuje okolo 189 eur. Sony W700 by sa mal na trhu objaviť v priebehu februára 2012 a zaplatíte zaň 139 eur.

 

Author: Zuzka

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *