Zoner Photo Studio 13 dostupný aj v slovenskom jazyku

Bratislava, 07.02.2011 –  Známa česká spoločnosť v oblasti vývoja grafického softvéru, spoločnosť ZONER Software, a.s., Brno, uviedla svoju najnovšiu verziu programu Zoner Photo Studio 13 (softvér pre správu, editáciu a zdieľanie fotografií pre Windows) už aj v slovenskom jazyku.

Zoner Photo Studio je teraz ešte dostupnejšie. Veľmi úspešná česká verzia ZPS 13 bola uvedená na trh v septembri 2010. „Lokalizácia tejto verzie programu umožňuje našim používateľom pracovať v ich rodnom jazyku,“ hovorí generálny riaditeľ divízie software Pavel Minář.

Najnovšia verzia s natívnou podporou 64-bitových verzií OS MS WINDOWS prináša predovšetkým výrazné zvýšenie rýchlosti pri všetkých operáciách, aj vďaka optimalizácii pre viacjadrové procesory, vylepšenému katalógu, možnosti práce na dvoch monitoroch a jednoduchšiemu zdieľaniu fotografií. Novinkou je tiež podpora práce s obrázkami s priehľadnosťou v Editore, vrátane nového nástroja Guma, retušovacieho štetca a niekoľých ďalších nástrojov, ktoré majú nové funkcie a možnosti alebo optimalizované algoritmy. „Každá nová funkcia doplnená do programu je inšpirovaná podnetmi od našich používateľov,” dodal Pavel Minář.
Zoner Photo Studio je prvým správcom fotografií na svete, ktory podporuje 10-bitový výstup na farebný kanál. Táto podpora umožňuje používateľom s kompatibilnými grafickými kartami a monitormi zobraziť až miliardu farieb, čo je 64-krát viac ako pri bežnom zobrazení.
Zoner Photo Studio je navrhnuté tak, aby uspokojilo široký okruh používateľov – od amatérskych fotografov cez pokročilých až po profesionálov. Je vynikajúcim a nepostrádateľným nástrojom pre organizácie, v súkromnom sektore aj v štátnej správe.

Dostupnosť

Zoner Photo Studio 13 je výrazne cenovo dostupnejšie. Edícia PRO stojí iba 59 € (ESD licencia) a príplatok za rozšírenie na 3 licencie v rámci domácnosti iba 19 €. Všetky dostupné, komerčné verzie nájdete na stránke www.zoner.sk.
Stiahnite si 30-dňovú skúšobnú verziu softvéru v slovenskom jazyku z www.zoner.sk/download/. Produkt je taktiež dostupný v češtine, angličtine, nemčine, francúzštine, taliančine a ruštine.

Author: Ľubomír Púpala

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *