Kompaktné, štýlové a cenovo dostupné: pokročilé zariadenia PIXMA MG2150 a PIXMA MG3150

Spoločnosť Canon uvádza na trh zariadenia PIXMA MG2150 a PIXMA MG3150, dve štýlové a kompaktné tlačiarne „všetko v jednom“, ideálne pre študentov a rodiny, ktorí potrebujú jednoduché riešenie, ktoré sa ľahko inštaluje a jednoducho sa používa. Cenovo dostupné tlačiarne PIXMA MG2150 a PIXMA MG3150 sú určené na rýchlu a jednoduchú tlač dokumentov, internetových stránok a fotografií. Spájajú v sebe výnimočnú cenu a obrazovú kvalitu technológií Canon. Umožňujú zákazníkom efektívne používanie tlačiarne tak často, ako ju potrebujú.

Pre užívateľov s obmedzenými finančnými zdrojmi, ktorí však chcú držať krok s najnovšími inováciami, ponúkajú PIXMA MG2150 a PIXMA MG3150 prístup k pokročilým funkciám PIXMA, ako sú Full HD Movie Print a Easy-WebPrint EX na inteligentnú tlač webových stránok. Tlačiareň PIXMA MG3150 podporuje Automatickú duplexnú tlač a tlač prostredníctvom Wi-Fi. Takisto podporuje novú aplikáciu Canon Easy-PhotoPrint App (pre zariadenia so systémami iOS a Android), ktorá umožňuje tlač fotografií a skenovanie priamo pomocou mobilných zariadení.

Kvalita PIXMA pre každého užívateľa

Tieto modely využívajú kazety FINE spoločnosti Canon, ktoré obsahujú nový typ atramentu zlepšujúci reprodukciu farieb na bežnom papieri. Pre užívateľov, ktorí tlačia často, sú dostupné nové tonerové kazety s vysokou výťažnosťou vo verzii XL, ktoré šetria náklady v porovnaní so štandardnými kazetami. Vďaka čiernej farbe na báze pigmentu a farebným atramentom na báze farbiva sú tieto modely ideálne na tlač textových dokumentov, ako aj fotografií. Technológia tlačovej hlavy FINE s minimálnymi kvapôčkami 2 pl a maximálne rozlíšenie tlače 4800 dpi zaručujú nádherné výtlačky fotografií.

Efektívny dizajn a trvalá udržateľnosť

Štýlové a efektívne tlačiarne PIXMA MG2150 a PIXMA MG3150 sú kompaktnejšie než predchádzajúce modely, a to vďaka novému dizajnu FastFront, ktorý umožňuje vkladanie papiera a tonerových kaziet spredu. Keďže užívatelia už nepotrebujú prístup k hornej alebo zadnej strane tlačiarne, možno ju umiestniť k stene alebo na policu tak, aby zaberala menej miesta.

Z dôvodu úspory elektrickej energie využívajú oba modely funkciu rýchleho spúšťania Quick Start, takže nie je potrebné čakať na „zahriatie“ tlačiarne; prevádzka je takmer okamžitá, čo ocenia najmä užívatelia, ktorí súperia s časom. Tlačiareň PIXMA MG3150 takisto využíva novú funkciu ECO Information, ktorá užívateľom zobrazuje množstvo papiera a emisií CO2 ušetrených vďaka používaniu funkcie Automatická duplexná tlač na automatickú tlač obojstranných dokumentov.

Web na dosah

Zariadenia PIXMA MG2150 a PIXMA MG3150 používajú na tlač webových stránok softvér Easy-WebPrint EX, aby nedochádzalo k plytvaniu papierom alebo atramentom. Sú ideálne pre študentov, ktorí zhromažďujú informácie na projekty a zadania; intuitívny softvér umožňuje prostredníctvom funkcie Auto Clip spojenie viacerých webových stránok a ich tlač na jeden list papiera alebo možnosť prispôsobenia formátu papiera jediným kliknutím, a tým inteligentnú tlač webových stránok.

Zábavné a kreatívne využitie

Nové tlačiarne PIXMA MG2150 a PIXMA MG3150 ponúkajú užívateľom viac tvorivých možností spracovania snímok. Vďaka funkcii Full HD Movie Print je možné z videozáznamov vo formáte full HD z digitálnych zrkadloviek Canon a fotoaparátov Canon zachytiť a vytlačiť fotografie. Vďaka vylepšeniu funkcií môžu užívatelia zariadení PIXMA MG2150 a PIXMA MG3150 použiť na tieto snímky aj kreatívne efekty. Funkcia Merge Frames umožňuje spojenie viacerých snímok tak, aby na vytlačených fotografiách vyvolávali dojem pohybu, a funkcia Layout Print umožňuje vybrať krátky videozáznam a pomocou efektu komixovej sekvencie z neho vytlačiť obrázkový scenár.

Tlačiarne PIXMA MG2150 a PIXMA MG3150 využívajú jednoduchý softvér Easy-PhotoPrint EX, takže užívatelia môžu pre svojich známych pripraviť kreatívne prekvapenia – vytlačené fotografie, kalendáre a albumy. Softvér je vylepšený o funkciu Fun Filter Effect, ktorá umožňuje používanie zábavných i umeleckých obrazových efektov na fotografie (napr. Rozmazané pozadie, efekt Rybie oko, Mäkké zaostrenie, Miniatúrny alebo hračkársky fotoaparát).
Majitelia zariadení PIXMA MG2150 a PIXMA MG3150 majú pri používaní originálnych tonerových kaziet prístup k službe CREATIVE PARK PREMIUM. Vďaka tomu môžu využívať exkluzívne fotografie a ilustrácie od medzinárodne uznávaných fotografov a umelcov na tlač gratulačných kariet, kalendárov a ďalších produktov, a podporiť tak svoju kreativitu.

Dostupnosť

Zariadenia PIXMA MG2150 a PIXMA MG3150 sú v Európe dostupné od novembra 2011 (NSO prispôsobia podľa trhu).

PIXMA MG2150 – základné charakteristiky:

  • Fototlačiareň „všetko v jednom“: tlač, kopírovanie a skenovanie fotografií a dokumentov v domácnosti
  • Kompaktný a štýlový dizajn FastFront
  • Tlač v kvalite fotolaboratória, rozlíšenie až 4800 dpi, minimálne kvapôčky 2 pl a technológia kaziet FINE
  • Rýchla tlač dokumentov: približne 8,4 obr./min. čb a 4,8 obr./min. farebne (ISO ESAT)
  • Tlač bezokrajovej fotografie formátu 10 x 15 cm približne za 44 sekúnd
  • Systém ChromaLife 100 zaručujúci nádherné fotografie so životnosťou viac než 100 rokov pri uložení v albume
  • Inteligentná tlač webových stránok pomocou Easy-WebPrint EX
  • Tlač fotografií z videozáznamov HD pomocou Full HD Movie Print
  • Pri použití originálnych tonerov prístup k službe CREATIVE PARK PREMIUM

PIXMA MG3150 – základné charakteristiky:

  • Fototlačiareň „všetko v jednom“ s podporou Wi-Fi a Automatickej duplexnej tlače: tlač, kopírovanie a skenovanie
  • Kompaktný a štýlový dizajn FastFront
  • Tlač v kvalite fotolaboratória, rozlíšenie až 4800 dpi, minimálne kvapôčky 2 pl a technológia kaziet FINE
  • Rýchlosť tlače dokumentov: približne 9,2 obr./min. čb a 5,0 obr./min. farebne (ISO ESAT), tlač bezokrajovej fotografie formátu 10 x 15 cm približne za 44 sekúnd
  • Systém ChromaLife 100 zaručujúci nádherné fotografie
  • Tlač z ľubovoľného miesta v domácnosti vďaka vstavanému rozhraniu Wi-Fi
  • Funkcia automatickej obojstrannej tlače Auto Duplex
  • Tlač fotografií z videozáznamov HD pomocou Full HD Movie Print
  • Pri použití originálnych tonerov prístup k službe CREATIVE PARK PREMIUM

Author: Ľubomír Púpala

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *