Sony HD1000 – fotorámik pre vaše spomienky z dovolenky

Sony predstavil nový fotorámik DPF-HD1000, ktorý vám pomôže uchovať spomienky na pekné letné chvíle alebo rodinné udalosti. LCD displej s rozmermi 10,1-palcov (25,7 cm) sľubuje komfortné prehliadanie fotografií. K tomu má prispieť aj diaľkový ovládač. Okrem fotografií umožňuje fotorámik HD1000 so vstavaným reproduktorom prehrávať videá vo vysokom rozlíšení. Fotorámik disponuje 2GB internou pamäťou, slotom na pamäťové karty a časovačom šetriaci energiu.

Sony HD1000 - fotorámik

Spomienky na jednom mieste

S fotorámikom Sony DPF-HD1000 uchováte všetky dôležité okamihy vášho života na jednom mieste. Fotografie na veľkom 10,1-palcovom displeji priam ožíjú. 2 GB interná pamäť zvládne takmer 4 000 fotografií. Na spríjemnenie prehliadania prezentácií poslúži praktické diaľkové ovládanie, ktoré umožní prepínať fotografie, meniť zobrazovnie hodín, alebo kalendára. Fotorámik HD1000 sa môže pochváliť štýlovým dizajnom a slušnou úsporou energie, čím získavate v jednom nielen módny, ale aj praktický doplnok do domácnosti.

Sony HD1000 - fotorámik    Sony HD1000 - fotorámik

Prehrávanie HD videa

Ďalšou deklarovanou prednosťou fotorámika je možnosť prehrávať HD videozáznamy formátu AVCHD a Full HD v režime 50p. Dokáže prehrávať súbory typu MPEG4, MPEG1 a Motion JPEG. Reprodukciu čistého zvuku zabezpečuje vstavaný reproduktor. Počas prezerania fotografií alebo videa tak môžete prehrávať na pozadí vlastnú hudbu. Zvoliť správane nastavenie fotorámika umožňuje intuitívne ovládanie a sprievodca funkciami priamo na monitore. Po vložení pamäťovej karty môžete hneď spustiť prezentáciu fotografií.

Fotorámik DPF-HD1000 bude na Slovensku dostupný od októbra za cenu 189 €.

Author: Ľubomír Púpala

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *