Canon EOS 500D – Recenzia

Spoločnosť Canon oznámila uvedenie nového fotoaparátu EOS 500D s rozlíšením 15,1 Mpix, ktorý používateľom ponúka výnimočnú kombináciu funkcií. Po uvedení prvej zrkadlovky Canon EOS s možnosťou nahrávať video – fotoaparátu EOS 5D Mark II v septembri 2008 – prináša spoločnosť Canon spotrebiteľom funkciu nahrávania filmov Full HD v kompaktnom a ľahkom tele novej digitálnej zrkadlovky.

Informácia z tlačovej správy

PODROBNÉ RECENZIE FOTOAPARÁTU CANON EOS 500D TU

Nový fotoaparát je vybavený snímačom CMOS veľkosti APS-C s rozlíšením 15,1 megapixelov – to je ideálne pre tlač veľkých plagátov s množstvom podrobností alebo k veľkým orezom snímok. EOS 500D umožňuje fotografovanie takmer v tme vďaka vysokej citlivosti ISO až 3200 s možnosťou rozšírenia na 12800, čo dáva fotografovi možnosť zhotovovať snímky aj pri najmenej osvetlených podmienkach. Vynikajúcu funkciu redukcie šumu zaisťuje procesor Canon DIGIC 4.

Canon EOS 500D

Fotoaparát predstavuje fotografickým nadšencom novú úroveň možností, ako zachytiť svet okolo seba. Spojuje v sebe možnosť zachytenia vynikajúcich snímok so záznamom videa v rozlíšení Full HD (1080P). Keď chce používateľ zachytiť dlhšie video, môže zmeniť rozlíšenie záznamu na 720P alebo VGA. Vstavané pripojenie HDMI umožňuje jednoduché okamžité prehrávanie fotografií a videa na televízoroch HDTV.

Canon EOS 500D

Author: hladacik

Share This Post On

1 Comment

  1. sesterka ma podobny a je suprovy… fotky robi uplne nadherne…. kedze predpokladam ze tento je novsi musi byt este lepsi… hned by som si ho kupila keby som mala peniazky… ale raz ho urcite budem mat 🙂

    Post a Reply

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *