Samsung ST95, ST90, ST65 – štýlový dizajn a vyšší výkon

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd. oznámila, že uvádza na trh fotoaparáty ST95, ST90 a ST65 – najnovšie prírastky v rade ultratenkých fotoaparátov so štýlovým dizajnom, ktoré ponúkajú dokonalú rovnováhu medzi štýlom a funkčnosťou. Tieto najnovšie modely posilňujú ambície spoločnosti Samsung v oblasti výroby vysoko výkonných, módnych a prenosných fotoaparátov pre všetkých zákazníkov, ktoré zároveň zachovávajú špičkové a veľmi kvalitné funkcie zaručujúce skvelé snímky.

Na nasledovných stránkach nájdete:
Recenzie Samsung ST95
Recenzie Samsung ST 90

 


Samsung ST95

Prístroje ST95, ST90 a ST65 sa pýšia impozantnými funkciami v ultratenkom prevedení. Nové modely, ktoré majú hrúbku 16,5 mm (ST90) alebo 17 mm (ST95E a ST65), sú zárukou toho, že používatelia budú mať k dispozícii tie najelegantnejšie a najštýlovejšie kompaktné fotoaparáty na trhu, ktoré budú vyhovovať ich osobným potrebám. Kompaktné prevedenie každého modelu bolo špeciálne vyvinuté na zvýšenie celkovej úžitkovosti a funkčnosti fotoaparátu. Modely ST95 a ST90 sa môžu pochváliť piatimi najmódnejšími farbami – striebornou, indigovo modrou (ST95 čiernou), ružovou, purpurovou a oranžovou. ST65 je tiež v striebornej, indigovo modrej, smaragdovo modrej a svetločervenej. Všetky tri fotoaparáty sa bez problémov zmestia do vrecka saka, bundy alebo kabátu, sú tak ľahko prenosné a k dispozícii vždy, keď potrebujete urobiť dokonalú snímku.

Samsun ST90

Tieto kompaktné modely sa vyznačujú vynikajúcimi vlastnosťami pre maximálny výkon a vysokú kvalitu obrazu v akejkoľvek situácii. Medzi tieto vlastnosti patrí 26mm širokouhlý objektív (ST95 a ST90) a 27mm širokouhlý objektív (ST65) s 5-násobným optickým zoomom, ktoré používateľom umožňujú zachytiť v zábere každučký detail v hlbšej obrazovej perspektíve. Tento rad fotoaparátov sa tiež pýši vysokým rozlíšením – 16 megapixelov pri ST65 a 14 megapixelov pri ST90 a ST65, ktorého výsledkom sú ostré, kontrastné a veľmi detailné fotografie v akomkoľvek prostredí. Ak chce používateľ urobiť dokonalú fotografiu priateľov alebo krajiny z okna hotela, inteligentný systém Smart Auto automaticky zvolí jeden zo 16 rôznych scénických režimov (15 pri ST65) alebo režim portrét, aby vytvoril perfektnú snímku.


Samsung ST65

Pokročilé nahrávanie v HD rozlíšení prostredníctvom vylepšeného užívateľského rozhrania Smart Touch 3.0

Všetky tri fotoaparáty umožňujú nahrávanie videa v rozlíšení HD 720p. ST95 podporuje aj kodek H.264 a v porovnaní s tradičnými formátmi MPEG-4 alebo MJPEG tak ponúka 2 až 4-krát dlhší čas nahrávania. Možnosť nahrávania videa vo vysokej kvalite na zdieľanie a pobavenie priateľov je absolútnou nutnosťou a najnovšie modely z radu ST umožňujú robiť a vytvárať filmy prostredníctvom funkcií pre natáčanie a prehrávanie videa v HD kvalite. ST95 tiež dosahuje nové úrovne interakcie s používateľom a to prostredníctvom novo vyvinutého užívateľského rozhrania Smart Touch 3.0, ktoré využíva 3-palcovú širokouhlú viacúčelovú dotykovú LCD obrazovku a umožňuje rýchly prístup ku kľúčovým funkciám, ich jednoduché ovládanie a používanie ako pri moderných inteligentných telefónoch.

Technológia inteligentných funkcií pre intuitívne a praktické zhotovovanie fotografií a videa

Rad ST je taktiež vybavený funkciami Smart Filter a Smart Album, ktoré zaisťujú, že fotoaparáty dosahujú štandard vysokej výkonnosti, a ktoré súčasní fotografickí nadšenci vyžadujú. Funkcia Smart Filter umožňuje umelecké úpravy fotografií a videa – pomocou efektov miniaturizácie a kompozičného kontrastu. Vinetovací filter a rybie oko poskytujú možnosť vytvoriť úžasný, jedinečný a štylizovaný finálny vzhľad. Funkcia Smart Album automaticky organizuje všetky fotografie zachytávajúce vašich priateľov, narodeninové večierky a oslavy s blízkymi podľa typu, dátumu alebo dokonca rozpoznaných tvárí, takže medzi svojimi obľúbenými fotografiami vždy ľahko nájdete fotografiu svojho najlepšieho priateľa.

Produktová špecifikácia

 

 

ST95

ST90

ST65

Obrazový snímač

16M 1/2,3”

14M 1/2,3”

14M 1/2,3”

Objektív

26mm širokouhlý objektív s 5x zoomom

26mm širokouhlý objektív s 5x zoomom

27mm širokouhlý objektív s 5x zoomom

Rozmery

91,9 x 53,1 x 17,0 mm

91,8 x 53,8 x 16,5 mm

92,4 x 55,6 x 17,0 mm

Ďalšie funkcie

3.0” W TSP s rozhraním Smart Touch 3.0

Smart Auto 2.0

Vysoká citlivosť: ISO3200 (podm.)

 

Smart Auto 2.0 Smart Button Smart Auto

 

Smart Filter 2.0 Smart Filter 2.0 Smart Filter

 

HD video (H.264) HD video Smart Album

 

nainštalovaný PC S/W

nainštalovaný PC S/W HD video

 

Obrazová galéria

(Tlačová správa)

Author: Ľubomír Púpala

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *