Nikon Day

21. február 2011 predajňa Megafoto na Račianskej 81 v Bratislave

Získajte zľavu 50€ pri nákupe fototechniky Nikon!

Rozhodujete sa, či a kedy kúpiť zrkadlovku Nikon?
Teraz je ten správny čas! Prečo?
Lebo u nás máte teraz zľavu 50,- €.

Len do 27.2.2011.

V pondelok 21. februára bude v našej predajni Megafoto, na Račianske ulici v Bratislave prebiehať predstavenie produktov Nikon. Počas tohto výnimočného dňa budete môcť vidieť a vyskúšať aktuálne modely vybraných kompaktných fotoaparátov, digitálnych zrkadloviek, objektívov a bleskov značky Nikon. Ak sa chystáte navštíviť našu predajňu práve v tento deň máme pre Vás prichystaný zaujímavý sprievodný program. Rozhodujete sa, či a kedy kúpiť zrkadlovku Nikon? Teraz je ten správny čas! Pozrite si špeciálne zvýhodnené ceny, ktoré platia len do 27. februára. Teraz máte možnosť nakúpiť fototechniku Nikon s 50€ zľavou.

Akcia platí pre všetky zrkadlovky Nikon D3100, D5000, D90, D300s, D7000, D700.

 
viac infomácii

Využite možnosť predaja prostredníctvom nášho megafotoBAZÁRU

Chcete kúpiť nový fotoaparát a máte doma starú fototechniku? Radi by ste získali predajom staršieho fotoaparátu alebo príslušenstva peniaze na nákup modernej techniky? Nenechávajte ich zbytočne v skrini zapadnúť prachom!

 
viac infomácii

Ak už vlastníte, alebo túžite po fotoaparáte značky Nikon
registrujte sa na Bezplatný Rýchlokurz.

Kurzom Vás prevedie Michael Jurák, Nikon školiteľ, fotograf, člen fotoklubu Zlín, ktorý Vás zoznámi s jednotlivými ovládacími prvkami zrkadloviek Nikon, vysvetlí funkcie v menu fotoaparátu, prezradí tipy a triky pre každodenné používanie, navrhne praktické cvičenia. Na záver kurzu je pripravený priestor na Vaše otázky a voľná diskusia. Toto všetko a oveľa viac na bezplatnom rýchlokurze iba v rámci Nikon Day (21. februára).

 

Na bezplatný rýchlokurz v rámci Nikon Day je nutné registrovať sa tu.
Neváhajte, počet miest je obmedzený!

 

Pre nadšených fotoamatérov a ich partnerky sme pripravili špeciálnu ponuku.
Kurz Základy portrétnej fotografie.

Prihláste sa na kurz Základy portrétnej fotografie a počas toho, ako si povieme teóriu, profesionálna vizážistka nalíči vašu "modelku", ktorú si so sebou privediete. Na líčenie používame špičkovú kozmetiku Mary Kay, ktorú používajú aj miss-ky na Miss Slovensko. Presvedčte svoju kamarátku, frajerku, manželku, sestru a sľúbte, že jej spravíte novú profilovú fotku na Facebook.

viac infomácii

Ak budete s výsledkom spokojný môžete si krásny portrét u nás vytlačiť vo veľkom rozmere.
Každý účastník totiž získa poukaz na tlač fotografie veľkosti A3 v akciovej cene 2€.

Kurz Základy portrétnej fotografie je určený všetkým zvedavým začiatočníkom, ktorí chcú obohatiť svoje portfólio o krásne portrétne fotografie. Je zameraný na základy portrétnej fotografie v interiéry v prirodzenom svetle, ale aj s použitím umelého dosvietenia.

Kurz sa skladá z dvoch častí. V prvej si povieme o problematike fotenia portrétov, vysvetlíme si základne pojmy, poradíme pri výbere vybavenia. V druhej časti na praktických cvičeniach a následnej konzultácii vytvoríme skvelé profesionálne vyzerajúce snímky.

 

Na kurz Základy portrétnej fotografie v rámci Nikon Day je nutné registrovať sa tu.
Neváhajte, počet miest je obmedzený! Cena kurzu: 7 €

 

Author: Ľubomír Púpala

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *