Samsung MultiView MV800 – fotoaparát pre zábery zo všetkých uhlov a zábavu

Popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie Samsung Electronics Co., Ltd. dnes predstavila fotoaparát Samsung MultiView MV800 s trojpalcovým širokouhlým výklopným displejom. Týmto modelom spoločnosť prvýkrát predstavuje jedinečnú novú „MultiView“ kategóriu, ktorá dnešným náročným používateľom fotoaparátov umožňuje zachytiť dokonalý záber z akéhokoľvek uhla.

Ultratenký a štýlový fotoaparát ponúka vysokú kvalitu obrazu, dotykový displej a mnohé inovatívne a užívateľsky prívetivé funkcie. Všetci používatelia si tak môžu v pokoji užiť fotografovanie a byť si istí, že zachytia aj ten najnáročnejší záber.

Samsung MultiView MV800 stavia na úspechu technológie 2View spoločnosti Samsung a je prvým prémiovým kompaktným fotoaparátom s trojpalcovým širokouhlým výklopným dotykovým displejom. Dizajn vychádza z požiadaviek používateľov v danom segmente, ktorí vyžadujú maximálnu flexibilitu, zábavu a kreativitu.

Trojpalcový širokouhlý výklopný displej otvára svet umeleckých možností, či už ide o vytvorenie dokonalého autoportrétu na vylepšenie vlastného profilu na internete alebo zábery pod extrémne malým alebo veľkým uhlom, na ktorých sa prejavia fotografické zručnosti. Unikátny displej sa nakláňa hore a dole, takže môžete ľahko zachytiť ľubovoľný záber a následne si ich môžete ľahko prezrieť.

Na používateľov, ktorým záleží na vzhľade a ktorí hľadajú sofistikovaný a minimalistický štýl, urobí určite vizuálny dojem ultraštíhle telo s moderným kovovým vzhľadom.

Samsung MultiView MV800 ponúka imponujúcich 16,1-Megapixelov zabezpečujúcich skvelú kvalitu snímok a objektív s päťnásobným optickým zoomom pre zachytenie každého detailu pri záberoch zblízka a 26mm širokouhlý objektív pre zachytenie väčších skupín vo vysokom rozlíšení. Všetko je zabudované do elegantného a štíhleho tela. Fotoaparát sa tak stáva ideálnym pre vytváranie prvotriednych snímok na cestách.

Inovatívna funkcia Živá panoráma umožňuje jednoducho vyfotografovať veľké skupiny prostým podržaním uzávierky a celý zachytený záber je následne možné zobraziť na LCD. Okrem toho si môžete zábery a panoramatické zábery ľahko a okamžite pozrieť v 3D kvalite s náležitou hĺbkou jednoduchým pripojením fotoaparátu Samsung MultiView MV800 k 3D HD televízoru.

Vďaka výklopnému MultiView displeju môžete robiť zábery zo všetkých uhlov bez toho, aby ste sa museli neprirodzene natáčať. Unikátne užívateľské rozhranie Smart Touch 3.0 s tapetou prináša veľmi intuitívne ovládanie, ktoré vám ušetrí prácu. Jednotlivé ponuky môžete prechádzať a spúšťať z nich požadované funkcie jednoduchým dotykom. Užívateľské rozhranie Smart Touch 3.0 ponúka používateľom možnosť prispôsobiť si obrázok na pozadí alebo tapetu.

„Naším cieľom je byť neustále na špici inovácií v oblasti digitálnych kompaktných fotoaparátov a prelomový model MultiView MV800 je stelesnením tohto cieľa. Jedinečná schopnosť prístroja zachytávať zábery z ľubovoľného uhla so štýlovým a ultratenkým prevedením preukazuje neobyčajnú inováciu spoločnosti Samsung, ktorá zaujme každého fotografa a stane sa v odbore novým míľnikom,“ uviedol Myoung Sup Han, senior viceprezident a riaditeľ divízie Digital Imaging Business spoločnosti Samsung Electronics.

Buďte kreatívny s funkciami Magic Frame a Obraz v obraze

Samsung MultiView MV800 je viac než len fotoaparát – je to kreatívny nástroj pre toho, kto si chce maximálne užiť všetko, čo mu fotografovanie ponúka. Funkcia Magic Frame obsahuje 12 šablón zábavných rámikov pre zhotovené fotografie, pričom používateľ má možnosť upravovať si vlastné šablóny. Funkcia Obraz v obraze vám umožňuje vkladať jeden záber do druhého. Môžete dokonca využiť výklopný displej, vytvoriť si autoportrét a vložiť do záberu seba samého!

Maximálna zábava s funkciami Inteligentné filtre a Funny Face

Funkcia Inteligentný filter umožňuje používateľom vyjadriť vlastnú kreativitu prostredníctvom 14 umeleckých efektov, vrátane novo pridaných efektov Akvarel pre štýlový akvarelový vzhľad alebo Animovaný film, ktorý ľubovoľnú fotografiu premení do podoby kreslených filmov. Tu ale zábava nekončí – funkcia Funny Face vám poklepaním a ťahaním umožňuje prehýbať, naťahovať a inak meniť portréty vašich blízkych, radikálne tak deformovať rysy tváre a okamžite sa o nové zábery podeliť a baviť sa pri tom.

Jednoduché vytvorenie dokonalého portrétu

Zabudovaná funkcia Pose Guide používateľom pomocou čiar na obrazovke LCD radí, ako má vyzerať čo najlepšie postavenie, aby ste mohli vytvoriť optimálny záber z ľubovoľného uhla. Fotoaparát tiež ponúka dokonalé zábery v reálnom čase a funkcia Photo Editor s jednoduchým ovládaním vám umožňuje za pochodu upravovať a otáčať zábery. Vaši blízki a priatelia iste ocenia funkciu Krásna tvár, ktorá odstraňuje všetky nedokonalosti. Výsledkom je tak dokonalá fotografia, ktorú si navždy uchováte.

Vytvorte si svoj vlastný príbeh

Samsung MultiView MV800 vám ponúka stať sa kreatívnym riaditeľom svojho vlastného života a to prostredníctvom inovatívnej funkcie Storyboard Maker. Používatelia si môžu pripraviť vlastný návrh príbehu z urobených záberov jednoduchým výberom šablóny a zoradením záberov. Či už vytvárate film o tom, ako ste si vyšli s priateľmi večer von, alebo o fantastickej rodinnej dovolenke, na displeji uvidíte usporiadanie tak jasne, aká je predstava vo vašej hlave.

Kreatívna inteligencia na dosah

Aby ste zachytili tie najlepšie zábery, s ktorými sa chcete zabaviť, ktoré chcete zdieľať alebo prostredníctvom ktorých chcete urobiť dojem, urobte si širokouhlý záber svojho kamaráta a prístroj Samsung MultiView automaticky vyhľadá a zaznamená dva ďalšie zábery s iným zoomom a vy tak jediným stlačením tlačidla získate tri skvelé fotografie! Je na vás, ktorú z nich si vyberiete – alebo si pokojne môžete nechať všetky.

Filmy v HD kvalite vo vašej dlani

Fotoaparát Samsung MultiView tiež umožňuje robiť videozáznamy v HD rozlíšení, a to všetko v rámci kompaktného tela, ktoré sa vám zmestí do dlane. Užite si čisté a jasné videozáznamy vďaka technológii, ktorá zachytí spomienky s dĺžkou záznamu až dvakrát tak dlhšou ako štandardný formát MPEG4. Inovatívna technológia na potlačenie hluku zabezpečí, že jediným nahratým zvukom bude smiech a konverzácia vašich blízkych, a nie vrčanie zoomu.

Samsung MultiView v sebe kombinuje špičkové inovácie, sofistikované prevedenie a jedinečné užívateľsky prívetivé funkcie. Ponúka úplnú mobilitu, špičkovú kvalitu obrazu a maximálnu zábavu. Samsung MultiView je dokonalým prístrojom nielen pre zachytenie obrazu, ale aj pre rozprávanie zábavných a kreatívnych príbehov na cestách.

Technická špecifikácia

SAMSUNG MV800

Obrazový snímač

Typ

CCD

Rozmer

1/2,3″

Počet pixelov

Cca 16,4 megapixelov

Objektív

Optický zoom

Optický 5-násobný

Digitálny zoom

5-násobný (celkom: 25-násobný)

Stabilizácia obrazu

Duálna stabilizácia obrazu (OIS + DIS)
* OIS (Optická stabilizácia obrazu), DIS (Digitálna stabilizácia obrazu)

Displej

Typ

TFT LCD

Rozmery

3,0" širokouhlý (7,62 cm)

Pamäť

Interná

Cca 10 MB
* Kapacita internej pamäte sa môže od týchto špecifikácií líšiť.

Externá

karta Micro SD (až 2 GB)
karta Micro SDHC (až 32 GB)

Fyzické špecifikácie

Rozmery (Š×V×H)

92 x 56,2 x 18,3 mm

Hmotnosť

121 g (bez batérie a pamäťovej karty)

 

 

Author: Ľubomír Púpala

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *