Výstava Hovoria očami pokračuje

Stredoeurópsky dom fotografie pokračuje v pomoci opusteným zvieratám. Začiatkom augusta otvorili už druhú tohtoročnú výstavu s názvom Hovoria očami. Projekt vznikol z iniciatívy Mgr. Veroniky Paštékovej zo SEDF a jeho cieľom je podporiť adopciu opustených zvierat. Tentokrát sa zapojili aj slovenské osobnosti.

POZVÁNKA A OFICIÁLNY PLAGÁT VÝSTAVY
(klikni na obrázky)

Plagát - Pozvánka Plagát
Zdenka Predna
Monika Hilmerova

V prvej časti výstavy sú fotografie populárnych osobností so zvieratkami z útulku. Ďalšiu časť dopĺňajú snímky z prostredia Slobody zvierat, dobrovoľnej neziskovej organizácie, ktorá presadzuje zdravé spolunažívanie ľudí a zvierat, organizuje kampane s cieľom upozorniť verejnosť na ich utrpenie, usiluje sa o ich priamu záchranu a adopciu. Snahu Slobody zvierat môžete podporiť aj vy. Ak sa Vám niektorá z vystavených fotografii zapáčila, môžete prispieť sumou 1000,– Sk a po skončení výstavy ju dostanete na pamiatku. V prípade záujmu kontaktujte Veroniku Paštékovú, 0905127185.

Jozef Vajda
Beata Dubasova

Autormi fotografií sú členovia Klubu priateľov fotografie pri SEDF: Andrej Bachratý, Jana Balčáková, Milka Bindasová, Linda Bohušová, Dominik Bugár, Danica Drgáčová, Miroslav Demeter, Karol Hrebíček,Dezider Kalina, Ivan Kalivoda, Marián Kunc, Jana Liptáková, Matej Máťuš, Ondrej Škodler, Renáta Petríková, Jana Šujanská, Martin Šulek, Štefan Töszer, Veronika Uherčíková, Jaroslav Veselský, Lea Vitkovská pod vedením umeleckého fotografa Rudolfa Lendela, kurátora výstavy.

Tomas Mastalir
Lendel

Fotografie si môžete pozrieť do 22. augusta v Letnej čitárni Mestskej knižnice U červeného raka, na Michalskej ulici v Bratislave, a to denne v čase od 9:00 do 19.00. V prípade, že tento termín nestihnete, výstava pokračuje v Dome kultúry Ružinov, Ružinovská 28 Bratislava, v termíne od 8. do 18. septembra 2008.

Sloboda zvierat a Stredoeurópsky dom fotografie vám ďakujú za podporu.

Author: hladacik

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *