Canon PIXMA MG5350: rýchla špičková tlačiareň „všetko v jednom“ s rozhraním Wi-Fi

Spoločnosť Canon uvádza na trh pokročilú bezdrôtovú tlačiareň „všetko v jednom“ určenú pre užívateľov, ktorí požadujú špičkovú kvalitu tlače a vysokú rýchlosť. Štýlová tlačiareň PIXMA MG5350 je ideálna pre profesionálov požadujúcich optimálny výkon, ponúka rýchle a jednoduché funkcie tlače, kopírovania a skenovania, ako aj prístup k novej službe PIXMA Cloud Link.

Tlačiareň PIXMA s lesklým čiernym dizajnom má centrálne užívateľské rozhranie s farebným displejom TFT s uhlopriečkou 7,5 cm, ponúka pokročilé možnosti pripojenia vrátane schopnosti tlače a skenovania fotografií prostredníctvom mobilných zariadení. Technológia tlače FINE s minimálnymi kvapôčkami 1 pl a tlačový stroj s rozlíšením až 9600 dpi zaručujú vysokú kvalitu tlače.

Pokročilé možnosti pripojenia

PIXMA MG5350 ponúka užívateľom pokročilé možnosti pripojenia vďaka prístupu k internetovému obsahu priamo z tlačiarne. Služba PIXMA Cloud Link umožňuje užívateľom tlač obľúbených fotografií z online albumov CANON iMAGE GATEWAY  a Google Picasa. Takisto poskytuje priamy prístup k množstvu tlačových šablón, ako sú kancelárske materiály a kalendáre. PIXMA MG5350 podporuje technológiu na tlač so zariadení Apple iPhone®, iPad® a iPod touch® bez potreby počítača a novú aplikáciu Canon Easy-PhotoPrint App (pre produkty so systémom iOS a Android), ktorá umožňuje tlač a skenovanie fotografií priamo pomocou mobilných zariadení.

Ohľaduplnosť k životnému prostrediu

PIXMA MG5350 využíva novú aplikáciu ECO Information, ktorá umožňuje užívateľom sledovať množstvo emisií CO2 a papiera ušetrených vďaka používaniu funkcie Automatickej duplexnej tlače. Užívatelia môžu ušetriť energiu aj vďaka funkcii automatického vypínania, keď sa tlačiarne vypne po nastavenej dobe. Okrem toho zariadenie PIXMA MG5350 využíva technológiu rýchleho štartu Quick Start, vďaka ktorej nie je potrebné čakať na „zahriatie“ a prevádzka je takmer okamžitá. Päť samostatných tonerových kaziet umožňuje výmenu po farbách, čím sa minimalizuje plytvanie tonerom a šetria sa financie.

Podpora tvorivosti

Tlačiareň PIXMA MG5350 uľahčuje tvorivé spracovanie snímok a zabezpečuje svieže a inovačné výsledky. Jednoduchý softvér Easy-PhotoPrint EX umožňuje slobodu použitia obľúbených fotografií – tlač fotografií, kalendárov a albumov. Aktualizovaná verzia so zábavnými filtrami Fun Filter Effect umožňuje použitie zábavných a umeleckých filtrov na vybraté fotografie (napríklad Rozmazané pozadie, efekt Rybie oko, Mäkké zaostrenie, Miniatúrny a hračkársky fotoaparát).

Funkcia tlače snímok z videozáznamov Full HD Movie Print umožňuje užívateľom zachytiť a vytlačiť spomienky na vzácne chvíle ako fotografie z videozáznamu HD zaznamenaného pomocou digitálnych zrkadloviek Canon alebo digitálnych fotoaparátov Canon. Takisto je možné použiť tvorivé efekty, ako napríklad Merge Frames, umožňujúci spojenie viacerých snímok tak, aby na vytlačených fotografiách vyvolávali dojem pohybu. Nová funkcia Layout Print umožňuje vybrať krátky videozáznam a pomocou efektu komixovej sekvencie z neho vytlačiť obrázkový scenár.

Majitelia zariadenia PIXMA MG5350 majú prístup k službe CREATIVE PARK PREMIUM, ktorá ponúka exkluzívne fotografie a ilustrácie od medzinárodne uznávaných fotografov a umelcov. Tieto fotografie je možné použiť na tvorbu gratulačných kariet, kalendárov a ďalších produktov pomocou jednoduchých šablón. Táto služba je určená výhradne pre majiteľov zariadení PIXMA, ktorí používajú originálny spotrebný materiál Canon, a umožňuje im naplno využiť kreatívne možnosti novej tlačiarne PIXMA.

Dostupnosť

PIXMA MG5350 bude v Európe dostupná od septembra 2011 (NSO prispôsobia podľa trhu).       

PIXMA MG5350 – základné charakteristiky:

  • Pokročilá fototlačiareň „všetko v jednom“ s displejom TFT s uhlopriečkou 7,5 cm: tlač, kopírovanie a skenovanie
  • Fotografie s rozlíšením až 9600 dpi, minimálne kvapôčky 1 pl, 5 samostatných tonerov a systém ChromaLife 100+
  • Rýchlosť tlače dokumentov: približne 12,5 obr./min. čb a 9,3 obr./min. farebne (ISO ESAT), tlač bezokrajovej fotografie formátu 10 x 15 cm približne za 20 sekúnd
  • Tlač z ľubovoľného miesta v domácnosti vďaka vstavanému rozhraniu Wi-Fi
  • Pokročilá manipulácia s médiami: Auto Duplex, podávanie papiera 2 smermi a Direct Disc Print
  • Tlač fotografií z videozáznamov HD pomocou Full HD Movie Print
  • Služba PIXMA Cloud Link: priamy prístup k internetovému obsahu a jeho tlač
  • Inteligentná tlač webových stránok pomocou Easy-WebPrint EX
  • Pri použití originálnych tonerov prístup k službe CREATIVE PARK PREMIUM

Author: Ľubomír Púpala

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *