Najpredávanejšia zrkadlovka Nikon D3100 v červenom

Nikon nabral odvahu a tiež sa pustil do produkcie farebných zrkadloviek. Včera ohlásil prvý model svojej digitálnej zrkadlovky Nikon D3100 red. Medzi priekopníkov farebných zrkadloviek patrí Pentax, ale i Panasonic. Počkáme si teda ako dlho bude ešte odolávať Canon a ktorý model si vyberie "za obeť". Z najväčšou pravdepodobnosťou to bude niektorý z low-end modelov.

Na nasledujúcej stránke nájdete odborné aj užívateľské recenzie fotoaparátu Nikon D3100.

Nikon D3100

(Tlačová správa – Nikon)

Spoločnosť Nikon predstavuje svoj vôbec prvý model radu digitálnych jednookých zrkadloviek v primárnej farbe. Najlepšie predávaná digitálna jednooká zrkadlovka D3100 bude od 22. septembra k dispozícii v celej Európe.

Nikon D3100 je populárna digitálna jednooká zrkadlovka pre začiatočníkov. Nový prírastok do radu ponúka rovnaké rozlíšenie 14,2 MPix, režim sprievodcu, videosekvencie Full HD a režimy živého náhľadu, ako mal pôvodný fotoaparát D3100. Zavedenie jasne červeného modelu zatraktívňuje digitálnu jednookú zrkadlovku pre začiatočníkov, rodiny a mladých ľudí.

Fotoaparát bol veľmi populárny medzi začínajúcimi fotografmi s digitálnymi jednookými zrkadlovkami, najmä tými, ktorí chcú zachytiť všetky dôležité okamihy života v perfektnej kvalite, bez starostí s nastavovaním. Model bol obzvlášť dobre prijímaný rodinami, pretože fotoaparát umožňoval jednoduché zhotovovanie krásnych fotografií a videosekvencií Full HD zachytávajúcich vzácne okamihy.

D3100 Red bude k dispozícii v celej Európe od 22. septembra.

Author: Ľubomír Púpala

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *