Leica D-Lux 5 Titan – výkon v luxusnom tele

Spoločnosť Leica Camera AG obliekla digitálny kompakt D-Lux 5 do titánu. Toto zušľachtenie zdvihlo cenu fotoaparátu na neuveriteľných 950 eur. Samozrejme, zaplatíte si nielen za titánovú úpravu. Pod povrchom sa totiž ukrýva objektív Leica DC Vario-Summicron 2,0-3,3/24-90 mm a 10-megapixelový snímač. Ide teda celkovo o výkonný kompakt v titánovom tele. 

Leica D-Lux 5 Titan

Leica D-Lux 5 Titan

 

Leica D-Lux 5

Leica D-Lux 5

Mimoriadna edícia Leica D-Lux 5 Titan sa dá zohnať za spomínaných 950 eur. K titánovému fotoaparátu dostanete aj luxusné kožené puzdro. 

Koncern Leica Camera AG novú triedu luxusných kompaktov D-Lux 5 uviedol na trh v októbri 2010. Súčasný titánový model sa objavil presne po roku ako mimoriadna edícia. Kompaktný fotoaparát v strieborno-sivom dizajne vás presvedčí nielen dôkladne prepracovaným povrchom a použitým materiálom. Techické špecifikácie tejto mimoriadnej edície totiž plne zodpovedajú sériovému modelu Leica D-Lux 5. K tomu patrí napríklad aj výkonný zoom s ohniskom od 24 do 90 milimentrov, čo odkrýva množstvo fotografických možností. 1/1,63-palcový CCD snímač – svojou veľkosťou neobvyklý pre túto triedu fotoaparátov – sa optimálne dopĺňa s objektívom. Táto kombinácia spolu so zabudovanou elektronikou a softvérom  zaručí prirodzené farby a priam excelentnú ostrosť záberov. Displej fotoaparátu so širokým záberom a rozlíšením 460.000 pixelov vám ukáže zábery pred snímaním aj po ňom vo vysokej kvalite. Prehľadné funkcie a jednoduchý koncept ovládania sa postarajú o intuitívnu obsluhu fotoaparátu vo všetkých situáciách, či už pri kreatívnej tvorbe, spontánnych momentkách alebo nakrúcaní 720p-HD videa. 

Author: Zuzka

Share This Post On

Submit a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *